Barbekju (Zgara) me qymyr

Barbekju (Zgara) me qymyr

Barbekjutë me qymyr ngrohen më tepër se të tjerat, pjekin ushqimin më ngadalë dhe u japin mishit dhe perimeve një aromë të tymosur. Përzgjidhni barbekjunë që ju nevojitet për ambientet tuaja këtu në Megatek, nga një shumëllojshmëri produktesh në përmasa të ndryshme.

Items 1-28 of 36

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 36

Faqja
për faqe