Fletë alumini

Fletë alumini

Fletët e aluminit i gjeni në Megatek me tekstura të ndryshme si: fletë alumini me luspa, fletë alumini mat apo me shkëlqim, fletë alumini në formë rrjete. Në varësi të përdorimit, ju mund të zgjidhni mes llojeve të shumta të fletëve të aluminit, të cilat mund të punohen lehtësisht dhe të marrin forma të ndryshme.

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved