Dritare alumini dhe PVC

Dritare alumini dhe PVC

E dinit që në një ndërtesë me dritare/dyer me cilësi më të ulët humbet 30% e energjisë së përdorur për të ngrohur ndërtesë? Vendimi për zgjedhjen e dritareve në një ndërtesë ka një rëndësi strategjike për shkak të komoditetit dhe efikasitetit të energjisë. Ndaj Megatek ka sjellë dritare alumini & PVC cilësore për të sjellë dritë jetë në shtëpinë tuaj duke maksimizuar njëkohësisht efikasitetin e energjisë.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved