Kosha dhe Shporta tekstili

Kosha dhe Shporta tekstili

Koshat dhe shportat e tekstilit vijnë në dizajne mjaft të këndshme për tu përshtatur mirë në çdo ambient. Falë materialit të butë prej tekstili, janë një zgjedhje ideale për të sistemuar lodrat dhe aksesorët e ndryshëm në dhomat e fëmijëve. Në Megatek do të gjeni ngjyra dhe modele të ndryshme të koshave të tekstilit.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved