Dysheme druri

Dysheme druri

Nëse jeni një adhurues i materialit të drurit, mund të zgjidhni mes dyshemeve të drurit që Megatek sjell për shtrimin e hapësirës suaj të jashtme. Dyshemetë e drurit që do të gjeni këtu, janë të një cilësie të mirë, janë të këndshme vizualisht si dhe kanë një rezistencë të lartë ndaj deformimit dhe lagështirës. Për më tepër, janë mjaft të lehtë për t'u punuar dhe lustruar.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved