Tulla xhami

Tulla xhami

Krijoni një pamje të mrekullueshme në ambientin tuaj duke përdorur tullat e xhamit. Krahas funksionit si ndarëse ambienti, këto tulla do të shtojnë stil dhe më shumë dritë në hapësirën tuaj të brendshme, duke lejuar depërtimin e dritës nga jashtë. Megatek ju ofron tulla xhami të përmasave, dizajneve dhe ngjyrave nga më të ndryshmet për t'iu përshtatur stilit dhe ambientit tuaj!

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved