Dosje arkive me llastik

Dosje arkive me llastik

Besojmë se dhe ti ke përdorur të paktën një herë dosjet me llastik, apo jo ? Praktike dhe të lehta, janë ideale për të ruajtur dhe mbrojtur sa më mirë dokumentat në brendësi si dhe për t'u lëvizur lehtësisht. Në Megatek do të gjeni ngjyra dhe materiale të ndryshme.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved