Lidhës ngarkesash

Lidhës ngarkesash

Për të siguruar ngarkesa të ndryshme gjatë udhëtimeve me makinë, janë të nevojshme lidhëset e ngarkesave. Ato i gjeni në Megatek të ndara sipas gjatësisë, peshës mbajtëse dhe materialit përbërës, me mundësi sigurimi të ngarkesave të lehta dhe atyre me peshë të rëndë. Siguroni çdo aksesor të mundshëm emergjence për të qenë të përgatitur përballë situatave të papritura gjatë udhëtimeve me makinë.

Items 1-28 of 42

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 42

Faqja
për faqe