Dado çeliku me gominë

Dado çeliku me gominë

Dadot e çelikut me gominë përdoren në një larmi aplikimesh, por kryesisht në ato projekte ku është e specifikuar prezenca e lagështisë dhe e vibrimit të strukturës ku përdoret. Në këto raste gomina ka rolin e mosfiletimit mbrapsht si dhe mundëson që filetimi brenda dados te mos ndryshket. Në Megatek do t'i gjeni me përmasa të ndryshme në varësi të kërkesave tuaja.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved