Maska fytyre

Maska fytyre

Maskat e fytyrës janë një ndër mënyrat më të mira për të pastruar dhe rigjeneruar qelizat e dëmtuara si dhe për të përmirësuar teksturën e lëkurës. Ju mund të zgjidhni një prej maskave të fytyrës në Megatek për qëllime të ndryshme si; heqja e yndyrës së tepërme, hidratimi, zbutja e rrudhave apo rritja e elasticitetit.

Items 1-27 of 53

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 53

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved