Karrige

Karrige

Si prindër, është e rëndësishme të kuptoni se si tavolinat dhe karriget u krijojnë të vegjëlve një hapësirë pune të tyren. Pavarësisht nëse ulen në to për të studiuar, pikturuar, për të ngrënë apo për të bërë "rrëmujë", kjo u jep atyre një hapësirë të pavarur, liri dhe përgjegjësi. Karriget që gjeni në Megatek janë të përshtatshme për tu siguruar komoditet fëmijëve gjatë aktiviteteve të ndryshme.

Items 1-28 of 49

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 49

Faqja
për faqe