Rakorderi PVC

Rakorderi PVC

Bashkë me tubat PVC, është e nevojshme që të merrni edhe rakorderitë PVC për të bërë të mundur bashkimin e tubit me tuba të tjerë dhe shpërndarjen në dalje të tjera. Në çantën tuaj të mjeteve duhet të keni të gjithë aksesorët e duhur për krijimin e një sistemi të mirë në shkarkimin e ujërave të bardha, ndaj zbuloni të gjitha variantet e aksesorëve që Megatek ka sjellë për ju.

Items 1-28 of 72

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 72

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved