Tuba multistrat

Tuba multistrat

Falë strukturës së tyre me shumë shtresa, tubat multistrat mundësojnë përdorim gjatë furnizimit me ujë të ftohtë, me ujë të ngrohtë të sistemeve të ngrohjes dhe bolierave që suportojnë këto sisteme. Natyra kimike specifike, i bën rezistente ndaj degradimit si pasojë e ekspozimit në kushte ekstreme pune dhe kimikateve.

Items 1-28 of 55

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 55

Faqja
për faqe