Bateri makine dhe Aksesorë

Bateri makine dhe Aksesorë

Gjithçka e përqëndruar në mirëfunksionimin e sistemit të furnizimit të makinës me rrymë elektrike ofrohet nga Megatek. Me një gamë të gjerë, e cila përfshin jo vetëm bateritë e makinës, por edhe aksesorët mëse të nevojshëm si: kavo baterie, kapikorda apo tester baterie të cilët garantojnë mirëfunksionimin e sistemit dhe riaktivizimin e tij pas problemeve të mundshme.

25 Items

për faqe

25 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved