Panel polikarbonati

Panel polikarbonati

Panelet me polikarbonat që gjeni në Megatek janë të qëndrueshme, të gjithanshme dhe të lehtë për tu punuar, pra mund të përdoren në qindra projekte të ndryshme. Polikarbonati është më i fortë se qelqi dhe ka 250 herë rezistencë më shumë ndaj goditjes sesa qelqi. Është një zgjedhje mjaft e mirë si estetikisht ashtu edhe ekonomikisht.

Items 1-28 of 47

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 47

Faqja
për faqe