Oxhaqe me etanol

Oxhaqe me etanol

Oxhaku me etanol është një alternativë mjaft e mirë ngrohje për dimrin, me flakë të vërtetë zjarri nga djegia e etanolit. Ngrohja me etanol është shumë efektive, e pastër, miqësore me ambientin dhe shëndetin dhe mbi të gjitha mjaft e këndshme për syrin. Këtu në Megatek mund të gjesh oxhakë unikë me etanol të cilët janë mjaft praktikë dhe të lehtë për t’u përdorur.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved