Tepsi/tava inoksi

Tepsi/tava inoksi

Tepsitë dhe tavat e inoksit janë një ndër llojet më të përdorura të tavave në kuzhinë. Materiali i inoksit ofron një pjekje të shpejtë, përdorim afatgjatë të enës dhe lehtësi në pastrim. Në Megatek do të gjeni tepsi dhe tava inoksi të formave dhe përmasave të ndryshme për të bërë të mundur pjekjen e çdo gatimi apo recete tuajën!

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved