Sifonë dhe Pileta

Sifonë dhe Pileta

Sifonët dhe piletat e tualetit janë elementet kryesorë të cilat realizojnë shkarkimin e ujërave në banjo, prandaj duhet të përzgjidhni vetëm materialet më të mira për ambientet tuaja. Materialet e piletave dhe sifonave në Megatek kanë qëndrueshmëri të lartë dhe janë rezistentë ndaj ndryshkjes, duke garantuar një jetëgjatësi të lartë.

Items 1-28 of 113

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 113

Faqja
për faqe