Mbajtës vere dhe rakie

Mbajtës vere dhe rakie

Për prodhimin e verës në kushte shtëpie apo në kantina, është e rëndësishme të keni një mbajtës vere dhe rakie cilësor, për ruajtjen e verës dhe pijeve të tjera. Megatek ofron një përzgjedhje të madhe të buteve të lisit me cilësi të lartë, kontenierëve prej materiali inoksi, shisheve të verës dhe damixhanëve të rakisë.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved