Tasa qelqi me kapak

Tasa qelqi me kapak

Për të ruajtur ushqimet të freskëta dhe për të përgatitur receta specifike është e nevojshme të përzgjidhni në Megatek tasa qelqi me kapak, të përshtatshëm për përdorim në kuzhinën tuaj. Tasat e qelqit me kapak lehtësojnë vendosjen e ushqimeve të ndryshme të përgatitura në frigorifer apo në rafte, duke ruajtur aromën e ushqimeve.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved