Malla dhe Mistri

Malla dhe Mistri

Në punime të ndryshme ndërtimi, kryesisht në suvatim, malla dhe mistri janë ndër veglat më të përdorura dhe të domosdoshme. Megatek ju ofron malla dhe mistri me materiale mjaft rezistente, të cilat e ruajnë formën e mëparshme, pavarësisht deformimit gjatë proçesit të punës. Për më tepër, ato janë të pajisura me doreza mjaft komode për t'ju siguruar lehtësi maksimale gjatë përdorimit.

Items 1-28 of 80

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 80

Faqja
për faqe