Pista vrapi

Pista vrapi

Ndonjëherë moti është i ashpër dhe jo i përshtatshëm për të ecur apo vrapuar jashtë. Prandaj një zgjidhje e thjeshtë është krijimi i një rutine në shtëpi ku mund të ecni/vraponi në çdo kohë, pavarësisht motit. Pistat e vrapit janë ideale për personat që duan të djegin kalori dhe të jenë në formë. Megatek ju ofron pista praktike dhe që nuk zënë shumë hapësirë.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved