Kolibe plastike

Kolibe plastike

Kolibet plastike që gjenden në Megatek janë mjaft të këndshme dhe praktike me formën e tyre të vogël të shtëpisë. Do të gjeni kolibe të ndërtuara nga një material i papërshkueshëm nga uji dhe rezistente ndaj kushteve atmosferike. Për më tepër kanë ajrosje anësore dhe pjesa e brendshme mund të çmontohet dhe lahet.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved