Batanije dhe jastëk me ngrohje

Batanije dhe jastëk me ngrohje

Batanijet dhe jastëkët me ngrohje janë shpikje të zgjuara të cilat na ngrohin dhe na ofrojnë rehatinë e munguar edhe në ditët më të ftohta të dimrit. Këtu në Megatek do të mund të gjeni batanije dhe jastëkë me ngrohje elektrike të modeleve të ndryshme për t’ju përshtatur stilit tuaj të jetesës.

19 Items

për faqe

19 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved