Shishe qelqi

Shishe qelqi

Përzgjidhni shishe qelqi të madhësive të ndryshme nga produktet më cilësore të kuzhinës që Megatek ofron. Shishet e qelqit janë të përbëra prej materiali rezistent dhe higjienik dhe kanë një përdorim të gjerë në biznese apo ambiente familjare.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe