Mbajtëse erëzash

Mbajtëse erëzash

Shmangni rrëmujën në kuzhinë dhe ruani me kujdes erëzat e ndryshme që përdorni në gatimet tuaja, përmes një koleksioni të gjerë mbajtëse erëzash që mund të përzgjidhni në Megatek. Mbajtëset e erëzave ruajnë aromën dhe vetitë e erëzave për një kohë më të gjatë dhe i japin kuzhinës një pamje estetike dhe të rregullt.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved