Plastelinë

Plastelinë

Plastelina është zgjedhja e duhur nëse dëshironi argëtim për fëmijët tuaj dhe në të njëjtën kohë zhvillim të imagjinatës së tyre. Në Megatek do të gjeni ngjyra të shumta përmes së cilave mund të krijohen forma nga më të ndryshmet. Plastelina mbetet gjithmonë një ndër zgjedhjet më të mira për të rritur kreativitetin.

Items 1-28 of 36

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 36

Faqja
për faqe