Ele

Ele

Elet metalike janë gjithashtu produkte bazë që përdoren në shumë struktura ndërtimi. Ato do t'i gjeni në Megatek në shumë përmasa, për t'iu ardhur në ndihmë arkitektëve dhe ndërtuesëve në projekte të ndryshme ndërtimi. Ashtu si profilet, edhe elet mund të lyhen me bojë plastike për t'i mbrojtur nga proçesi i korrozionit.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved