Kapëse për tapiceri

Kapëse për tapiceri

Kapëset e tapicerive përdoren gjerësisht në ambientet e shtëpisë për të riparuar dhe kapur tapiceri apo sipërfaqe të tjera. Megatek ofron kapëse tapicerish me një preçizion perfekt për të vepruar lehtësisht dhe pa probleme në sipërfaqe druri apo plastike. Mund të zgjidhni mes përmasave dhe paketimeve të ndryshme.

27 Items

për faqe

27 Items

për faqe