Pastrues dhe Hidratues

Pastrues dhe Hidratues

Për të pastruar fytyrën nga makeupi, yndyra, qelizat e vdekura dhe papastërtitë mjedisore që përfundojnë në fytyrën tuaj gjatë ditës, do t'ju duhet një pastrues. Gjithashtu hidratuesi do të ndihmojë në mbajtjen e një barriere mbrojtëse të lëkurës duke ndjerë kështu butësinë e dëshiruar.

Items 1-28 of 86

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 86

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved