Perçina inoksi

Perçina inoksi

Perçinat e inoksit gjejnë një përdorim të madh në industrinë përpunuese dhe prodhuese. Falë materialit të tyre cilësor, ato i rezistojnë ndryshkut duke rritur në këtë mënyrë dhe jetëgjatësinë e këtyre aksesorëve. Në varësi të kërkesave tuaja do të gjeni perçina në diametër dhe gjatësi të ndryshme.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved