Rakorderi për sisteme zjarrfikëse

Rakorderi për sisteme zjarrfikëse

Një aksesor i rëndësishëm në sistemet zjarrfikëse janë edhe rakorderitë. Ato shërbejnë për të bashkuar tubin zjarrfikës me rakorderi të tjera si hidranti, spërkatës etj. Në Megatek do të gjeni bashkues dhe valvula alumini të një cilësie të lartë, për t'ju ofruar siguri në jetëgjatësinë e aksesorëve të nevojshëm për ndërtimin e sistemeve të zjarrfikseve.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved