Blloqe çimentoje

Blloqe çimentoje

Blloqet prej çimentoje janë përbërë prej një materiali zhavorr përzier me çimeto. Këto blloqe mund të përdoren për fasada, gardhe dhe magazina falë kërkesave minimale të mirëmbajtjes, zvogëlimit të zhurmës dhe cilësive të rezistencës ndaj nxehtësisë. Nuk rekomandohen shumë për ndërtime banesash, pasi janë shumë solid dhe të ftohtë në dimër. Megatek ju ofron tulla dhe blloqe të përshtatshme për çdo lloj ndërtese!

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved