Fasho për gjymtyrët

Fasho për gjymtyrët

Kemi menduar për të gjitha kur vjen puna tek produktet e palestrës. Në Megatek do të mund të gjeni fasho lidhëse për bërryla, për dorën, kyçat e këmbës dhe gjurin, të cilat lehtësojnë dhimbjet dhe parandalojnë ri-dëmtimet e gjymtyrëve.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved