Forma akulli

Forma akulli

Për të pasur gjithmonë lëngje frutash apo ujë të freskët në kuzhinat tuaja, apo për të servirur pije të freskëta në bare dhe restorante, mund të përzgjidhni forma akulli të ndryshme në Megatek. Format e akullit janë një aksesor i domosdoshëm për frigoriferët tuaj gjatë ditëve të nxehta të verës.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved