Letër zmerile

Letër zmerile

Për sipërfaqe të pastra dhe të lëmuara, zgjidhni letrat zmerile që do të gjeni në Megatek. Të përbëra nga matrica polimerike dhe grimca me abrazivitet të lartë, ato zmerilojnë shpejt dhe me efikasitet në sipërfaqe të ndryshme si dru, metal, qeramikë apo materiale të tjera. Zbuloni përmasat e shumta që disponojmë dhe zgjidhni ato që i përshtaten më së miri natyrës së punës tuaj.

Items 1-28 of 72

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 72

Faqja
për faqe