Panele të gatshme

Panele të gatshme

Panelet e gatshme janë panele prej druri të cilat shërbejnë për të ndërtuar tavolina, banaqe dhe struktura nga më të ndryshmet. Ato vijnë në Megatek në forma dhe dimensione të ndryshme dhe janë të përbëra nga materiali i drurit të pishës ose bredhit.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved