Punto SDS plus

Punto SDS plus

Puntot SDS plus në Megatek, ofrojnë jetëgjatësi të lartë për shpimet në beton. Falë sipërfaqes së trajtuar në mënyrë speciale, qëndrueshmërisë së metalit dhe uljes së fërkimit, ato mbetet një ndër aksesorët e domosdoshëm për punimet mbi beton. Për më tepër, dizenjimi dhe trajtimi i majës shpuese mundëson largimin e shpejtë të pluhurit.

Items 1-28 of 71

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 71

Faqja
për faqe