Panele OSB

Panele OSB

Panelet prej materiali OSB konsistojnë në copëza druri rezistente të përforcuara midis tyre me resin dhe dyllë. Këto panele janë të qëndrueshme ndaj përdorimit dhe rezistente ndaj ujit. Në Megatek mund të gjeni panele OSB për kuzhinën tuaj ose për përdorime të tjera në shtëpi.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved