Kamera vëzhgimi për ambient të jashtëm

Kamera vëzhgimi për ambient të jashtëm

Për të vëzhguar në kohë reale ambientet e jashtme të banesës apo biznesit tuaj ju duhen kamerat e jashtme të cilat i rezistojnë kushteve atmosferike. Në Megatek do të gjeni modele të ndryshme kamerash të jashtme dhe sete kamerash ku janë të përfshira të gjithë aksesorët që ju duhen për të bërë të mundur montimin e kamerave.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved