Dyer tamburat

Dyer tamburat

Përzgjidhni dyer tamburat në Megatek, për përdorim në ambiente të ndryshme dhe të përbëra nga materiale rezistente ndaj përdorimit. Dyert tamburat janë të përbëra në brendësi nga material kartoni të përforcuar me resin sintetik, që i bën më të lehta, më të qëndrueshme dhe lejon që të kenë veti të mira izoluese.

Items 1-28 of 42

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 42

Faqja
për faqe