Aksesorë matës kantine

Aksesorë matës kantine

Matësit e alkoolit përcaktojnë në mënyrë të besueshme dhe të saktë përmbajtjen e alkoolit në një gamë të gjerë të pijeve alkoolike: të gjitha llojet e përzierjeve të birrës, verë, musht, pije alkoolike, likere, por edhe në fermentimin e lëngut të rrushit, lëvoreve dhe. Shumëllojshmëria e aksesorëve matës të kantinës të ofruar në Megatek siguron zgjidhje individuale të përshtatura për nevojat tuaja.

28 Items

për faqe

28 Items

për faqe