Tabela rrugore

Tabela rrugore

Tabelat rrugore janë gjerësisht të përdorura për të sinjalizuar veprime të caktuara që duhet të ndërmarrin këmbësorët apo drejtuesit e automjeteve në zona të caktuara. Ato janë mjaft të dukshme, zakonisht me sfond të verdhe ose portokalli, dhe me simbole apo shkronja të zeza për të shmnagur çdo neglizhencë që mund të vijë nga këmbësorët apo drejtuesit e automjeteve. Megatek ofron tabela të ndryshme rrugore për t'iu ardhur në ndihmë situatave dhe zonave të caktuara që kërkojnë paralajmërime të ndryshme.

Items 1-28 of 38

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 38

Faqja
për faqe