Tavolina druri

Tavolina druri

Tavolinat prej druri janë një zgjedhje e mirë për të mobiluar ambientet e hapura të bareve, verandave, tarrace apo ballkoneve. Nuancat e ngrohta të drurit përshtaten mjaft mirë me ambientet e gjelbëruara si dhe materiali i tyre cilësore bën që të jenë rezistente ndaj lagështisë dhe agjentëve atmosferikë. Rrethore apo katrore, në Megatek do ti gjeni të gjitha variantet!

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved