Vazo ratani

Vazo ratani

Theksoni bukurinë natyrale të luleve dhe bimëve të gjelbra duke përdorur vazo ratani në modele dhe ngjyra të ndryshme, të përzgjedhura nga koleksioni i veçantë i vazove të luleve në Megatek. Vazot prej materiali ratani janë rezistente ndaj përdorimit dhe të lehta për t’u transportuar, si edhe mund të përdoren në mjedise të brendshme dhe të jashtme.

27 Items

për faqe

27 Items

për faqe