Makineri shtrydhëse manuale

Makineri shtrydhëse manuale

Makineria e shtrydhjes së rrushit është makineria e parë e rëndësishme në procesin e bërjes së verës. Një makineri shtrydhëse manuale përdor forcën manuale për të bërë ndarjen e kokrrave të rrushit nga kërcelli dhe shtypjen e tyre. Në Megatek do të gjeni makineri shtrydhëse manuale, të përshtatshme për përdorim në shtëpi dhe në kantinat e prodhimit të verës.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved