Prerëse bari me bateri

Prerëse bari me bateri

Prerëset e barit me bateri janë të përshtatshme për përdorim në një hapësirë deri në rreth 0.5 hektarë dhe ato mund të mbulojnë oborre shumë më të mëdha nëse janë të pajisura me bateri të shumta që mund t'i karikoni dhe t'i ndërroni. Përzgjidhni në Megatek prerëse bari me bateri, të cilat kanë një jetëgjatësi të lartë dhe janë të përbëra nga materiale cilësore.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved