Mekanizma kasete

Mekanizma kasete

Mekanizmat e kasetave janë pjesët më delikate të WC-së dhe shpesh janë arsyet pse WC-të nuk derdhin ujin si duhet apo e rrjedhin atë vazhdimisht. Përzgjidhni mekanizmat më cilësorë këtu në Megatek për t'ju përshtatur WC-së suaj.

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved