Pudër

Pudër

Pudra shpesh neglizhohet. Ndërsa shumica zgjedhin një bazë të lëngshme, shumë nuk i dinë përfitimet që ka fondatina pudër. Ato janë ideale për thithjen e vajit të tepërt dhe sigurimin e një strukture të lehtë gjatë gjithë ditës. Në Megatek do të gjeni pudra të përshtatshme për lëkura të ndjeshme, me vaj apo të prirur për akne duke ofruar kështu një efekt qetësues në fytyrë.

Items 1-28 of 46

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 46

Faqja
për faqe