Gozhdë dhe tel

Gozhdë dhe tel

Nëse ekziston një produkt pa të cilin shumë ndërtues nuk bëjnë dot, është gozhda. Ato përdoren gjerësisht në ndërtimin e armaturave ose çative dhe në Megatek do t'i gjeni me dimensione dhe lloje të ndryshme. Po ashtu, edhe teli si një produkt që gjen përdorim jo vetëm në ndërtim por kudo, vjen në gjatësi dhe lloje të ndryshme si: tel i zinkuar, plastifikuar ose metalik.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved